TELEFOON 070 783 00 58
OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr 8:30 - 17:00

ADRES

’s-Gravenzandseweg 20 N - 2291 PE Wateringen

Bouwen van A tot Z

Author

Bouwen van A tot Z

Plus Bouw is een ervaren aannemersbedrijf dat van A tot Z voor u bouwt. Nieuwbouw van uw eigen droomhuis of bedrijfspand; samen met u pakken wij het compleet en professioneel voor u aan.

Bouwadvies

Bouwadvies

Heeft u een idee voor nieuwbouw voor uw woning of bedrijf? Plus Bouw gaat graag met u rond de tafel zitten om te kijken hoe wij uw woonwensen kunnen realiseren. Samen kijken wij hoe we het bouwproces kunnen realiseren zodat de kwaliteit, de kosten en het gewenste resultaat uitstekend op elkaar worden afgestemd. Een goed idee verdient immers het beste bouwadvies.

Architectenselectie

Architectenselectie

Bij elk project bekijken wij samen welke architect het best bij uw woonwensen past. Een architect wordt geselecteerd op basis van zijn ervaring en affiniteit met het gebouw en u als gebruiker. Hij vertaalt uw woonwensen naar een prachtig ontwerp dat als uitgangspunt voor het verdere bouwproces gebruikt wordt. Heeft u al een architect in de arm genomen? Wij helpen u graag verder met de bouwrealisatie.

Constructie- en bouwvoorbereiding

Constructie- en bouwvoorbereiding

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp van de architect gaan de constructeurs en werkvoorbereiders van Plus Bouw voor u aan het werk. Zij dragen o.a. zorg voor de bouwtechnische berekeningen en bijpassende werktekeningen.

Bestek en planning

Bestek en planning

Wanneer duidelijk is welke materialen en technieken er gebruikt gaan worden en welk tijdpad we gaan volgen, wordt er door plusbouw een bestek geschreven. Dit geeft u inzicht in de planning, werkwijze en kosten van de bouw.

Bouwrealisatie en –toezicht

Bouwrealisatie en –toezicht

Hier komen we aan de kern van Plus Bouw en het bouwproject. U als opdrachtgever vertrouwt de bouwuitvoering toe aan ons. Wij verzorgen met ons eigen team van vakmensen de realisatie van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast houden wij strak toezicht op het werk en resultaat van eventueel ingehuurde specialisten. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit waar Plus Bouw voor staat.

Afbouwcoördinatie

Afbouwcoördinatie

Indien u wenst dragen wij zorg voor de complete afbouw van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan: het verzorgen van een interieurarchitect, schilder of hovenier die uw tuin aanlegt. Wij nemen de nazorg van uw woning erg serieus en waarborgen de kwaliteit.