TELEFOON 070 783 00 58
OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr 8:30 - 17:00

ADRES

’s-Gravenzandseweg 20 N - 2291 PE Wateringen

Duurzaam bouwen

Author

Wilt u zelf uw woning bouwen?

Denk dan aan duurzaam bouwen. Een duurzame woning is comfortabel, levert direct voordeel op voor uw gezondheid en is financieel aantrekkelijk. U kunt besparen op energie- en watergebruik.

NEEM CONTACT OP

Als u een duurzame woning gaat bouwen dan investeert u in de toekomst.

U kunt bij het bouwen gebruik maken van natuurlijke bouwmaterialen. Deze materialen zorgen voor minder schadelijke stoffen en een comfortabel binnenmilieu. Ook goede ventilatieroosters dragen hieraan bij. Daarnaast kunt u vloer- en/of wandverwarming aanbrengen voor een betere verdeling van de temperatuur. Ook zonnepanelen en energiezuinige installaties zorgen voor een minder hoge energierekening.

Heeft u een idee over welk budget u kunt beschikken? En welk concept u het meeste aanspreekt? Plusbouw gaat graag met u rond de tafel zitten om te kijken hoe wij uw wensen duurzaam kunnen realiseren. Samen kijken wij hoe we de kwaliteit, de kosten en het gewenste resultaat uitstekend op elkaar kunnen afstemmen.

Plus Bouw vindt voor u een architect die past bij uw ambities en ervaring heeft met uw concept. In een duurzame woning zijn duurzame en energiezuinige installaties belangrijk. Daarom betrekken wij ook in een zo vroeg mogelijk stadium een energie-adviseur en/of de installateur bij het ontwerpproces. Als uw optimale woning is ontworpen, uitgetekend en berekend, dan kunnen wij als aannemer aan de slag.

Wij verzorgen met ons eigen team van vakmensen de realisatie van uw woning. Daarnaast houden wij strak toezicht op het werk en resultaat van eventueel ingehuurde specialisten. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit voor een duurzame woning waar Plus Bouw voor staat.

Voor duurzame technieken zijn diverse subsidie mogelijkheden.