TELEFOON 070 783 00 58
OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr 8:30 - 17:00

ADRES

’s-Gravenzandseweg 20 N - 2291 PE Wateringen

Over ons

Author

Plus Bouw is een bouwonderneming met duurzame bouwprojecten.

Wij werken met eerlijke en duurzame materialen en technieken. Op deze manier kunt u aangenaam wonen en bespaart u daarnaast fors op uw energielasten.

NEEM CONTACT OP

Plus Bouw staat voor traditionele bouwwijze met de techniek van nu! Plus Bouw is een bouwonderneming met duurzame bouwprojecten. Wij werken met eerlijke en duurzame materialen en technieken. Op deze manier kunt u aangenaam wonen en bespaart u daarnaast fors op uw energielasten. Op alle fronten een waardevolle investering die u terug verdient en bovendien een verantwoorde keuze.

Werkwijze

De werkwijze van Plus Bouw is vakkundig, eerlijk, helder en transparant. Elk gedeelte van het proces is inzichtelijk voor de opdrachtgever. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering, want hoe duidelijker en eerlijker de afspraken, hoe prettiger er onderling gewerkt wordt.

Author
Team

Ons team van eigen bekwame vakmannen verzorgt woningen en nieuwbouwprojecten van begin tot eind voor het allerbeste resultaat.

Wij streven altijd naar duurzaamheid met een hoogwaardige afwerking. Het persoonlijk en vakkundig team is tijdens het gehele bouwproces betrokken bij het project.

Plusbouw